current views are: 1

29 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση12:58

Άγρια καταδίωξη ανήλικων ληστών

Δεν σταμάτησε σε σήμα που του έκαναν αστυνομικοί, στην περιοχή του Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης, και ξεκίνησε άγρια καταδίωξη. 

Δημοσίευση 12:58’
αρθρο-newpost

Δεν σταμάτησε σε σήμα που του έκαναν αστυνομικοί, στην περιοχή του Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης, και ξεκίνησε άγρια καταδίωξη. 

Δεν σταμάτησε σε σήμα που του έκαναν αστυνομικοί, στην περιοχή του Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης, και ξεκίνησε άγρια καταδίωξη. 

Τρία άτομα επέβαιναν στο αυτοκίνητο που οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν για έλεγχο. Παρά τα σήματα που του έκαναν, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα την άμεση ακινητοποίηση του οχήματος πίσω από τον οικισμό Αγίας Σοφίας Διαβατών και τη σύλληψη ενός εκ των επιβαινόντων, ηλικίας 15 ετών, όπως δήλωσε.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που έγινε, το όχημα, στο οποίο επέβαινε ο συλληφθείς με τους δύο συνεργούς του, ελληνικής καταγωγής και ηλικίας 29 και 16 ετών που αναζητούνται, είχε αφαιρεθεί νωρίτερα από την περιοχή της Καλαμαριάς, ενώ στο εσωτερικό του βρέθηκε επιπλέον, μία πινακίδα φορτηγού αυτοκινήτου, που είχε κλαπεί το Σεπτέμβριο του 2013 από την περιοχή των Αμπελοκήπων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών του.

 


σχετικα αρθρα