Εξιχνιάστηκαν, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, έντεκα περιπτώσεις κλοπών, που είχαν συμβεί τον τελευταίο χρόνο, στην Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών γυναικών, υπηκόων Βουλγαρίας, ηλικίας 46 και 36 ετών, για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν, άλλες δύο γυναίκες συνεργοί τους, τα στοιχεία των οποίων  δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα οι δράστιδες, εκμεταλλευόμενες την πολυκοσμία, κυρίως τις ημέρες του Σαββάτου, πλησίαζαν γυναίκες πελάτισσες μέσα σε εμπορικά καταστημάτων και αφαιρούσαν από τις τσάντες τους πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα.

Από την έως τώρα ερευνά, η οποία είναι σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί έντεκα περιπτώσεις κλοπών, ενώ οι δύο αλλοδαπές εντοπίστηκαν, προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστιδες έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές στο παρελθόν και έχουν συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα στην Αττική και στο Ναύπλιο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.