current views are: 1

3 Φεβρουαρίου 2014
Δημοσίευση08:30

Με αλυσίδες για Καρπενήσι – Κλειστός ο δρόμος για το χιονοδρομικό στο Βελούχι

Ξεπερνάει τους 10 πόντους το χιόνι στη Ράχη Τυμφρηστού στην Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, όπου χθες χιόνιζε για αρκετές ώρες.
 

Δημοσίευση 08:30’
αρθρο-newpost

Ξεπερνάει τους 10 πόντους το χιόνι στη Ράχη Τυμφρηστού στην Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, όπου χθες χιόνιζε για αρκετές ώρες.
 

Ξεπερνάει τους 10 πόντους το χιόνι στη Ράχη Τυμφρηστού στην Ε.Ο. Λαμίας Καρπενησίου, όπου χθες χιόνιζε για αρκετές ώρες.

Μπορεί αυτήν την ώρα να μην χιονίζει αλλά λόγω παγετού οι οδηγοί που κινηθούν στο οδικό δίκτυο Λαμίας – Καρπενησίου πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες.

Πιο συγκεκριμένα αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα από το 55ο μέχρι το 65ο χλμ, από τη Ράχη Τυμφρηστού, μέχρι τη σήραγγα του “Παύλου Μπακογιάννη”, καθώς επίσης και σε άλλα σημεία του επαρχιακού ορεινού δικτύου της Ευρυτανίας.

Ο δρόμος από το Καρπενήσι προς το χιονοδρομικό στο Βελούχι παραμένει από το πρωί κλειστός, λόγω των δυνατών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή.

Αλυσίδες θα πρέπει να έχουν μαζί τους και οι οδηγοί που κινούνται στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της δυτικής Φθιώτιδας, καθώς επίσης και οι οδηγοί που κινούνται από Αμφίκλεια προς το χιονοδρομικό του Παρνασσού και συγκεκριμένα από το 12ο χλμ και πάνω.

Στα λευκά έχουν ντυθεί επίσης και πολλά χωριά της δυτικής Φθιώτιδας, στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Υπάτης, της Μακρακώμης και της Σπερχειάδας.


σχετικα αρθρα