Συνελήφθησαν τα ξημερώματα, της Κυριακής  από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, τρεις άνδρες , ηλικίας 23, 17 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατά συναυτουργία.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ένας 19χρονος ημεδαπός που είχε διαφύγει και παρουσιάστηκε προχθές το απόγευμα αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και συνελήφθη.

Οι  τέσσερις δράστες, ενεργώντας από κοινού με τη μέθοδο της αναρρίχησης, διέρρηξαν mini market στην Πάτρα, αλλά έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις να συλληφθούν μέσα στο κατάστημα, ενώ ο 19χρονος να τραπεί σε φυγή και να διαφύγει.

Από την έρευνα, που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι τέσσερις δράστες μαζί με τρεις ακόμα συνεργούς τους, που αναζητούνται, είχαν συστήσει σπείρα διαπράττοντας τον τελευταίο χρόνο δεκατρείς συνολικά κλοπές στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα οι δράστες διαρρήξαν τέσσερα καταστήματα τροφίμων, τέσσερα περίπτερα, δύο καφετέριες, ένα ξενοδοχείο και δυο σχολικά συγκροτήματα στην πόλη.

Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου σήμερα οδηγηθούν στον Ανακριτή Πατρών.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.