Κατασχέθηκαν δέκα ανισοβαρή αυτοσχέδια δέματα τυλιγμένα με ταινία περιτύλιξης δεμάτων που περιείχαν συνολικά τέσσερα 4 κιλά και 834 γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθη, το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Βόλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για μεταφορά ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από την Αθήνα, μέσω του ΚΤΕΛ, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της σε τοξικομανείς της ευρύτερης περιοχής του Βόλου, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση το συγκεκριμένο χώρο και την ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο της επιτήρησης εντόπισαν χθες τον συλληφθέντα υπήκοο Πακιστάν να αποβιβάζεται από λεωφορείο και να παραλαμβάνει μία χειραποσκευή, μέσα στην οποία βρέθηκαν κατά τον αστυνομικό έλεγχο και κατασχέθηκαν δέκα ανισοβαρή αυτοσχέδια δέματα τυλιγμένα με ταινία περιτύλιξης δεμάτων, τα οποία περιείχαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 4 κιλών και 834 γραμμάριων.

Επιπλέον, στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα απόκομμα εισιτηρίου και το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ.

Διερευνώνται η πηγή προέλευσης της ηρωίνης (προμηθευτές) καθώς και οι παραλήπτες αυτής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.