Ποινή κάθειρξης 6 ετών επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε συμβολαιογράφο της Ρόδου η οποία κατηγορείται ότι ιδιοποιήθηκε το ποσό των περίπου 190.000 ευρώ τα οποία έπρεπε να είχε αποδώσει στο Ταμείο Νομικών. 

Το δικαστήριο έκρινε ένοχη την συμβολαιογράφο, ωστόσο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. ʼΑκη Δημητριάδη, αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Με την ίδια απόφαση το δικαστήριο αποφάσισε και την στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων της κατηγορουμένης για δύο χρόνια. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η συμβολαιογράφος κατά τα έτη από το 1999 έως το 2007 με την ιδιότητα της παραλάμβανε για κάθε συμβολαιογραφικό έγγραφο που συνέτασσε, ποσοστά επί της αξίας του αντικειμένου των συμβάσεων, τα οποία ωστόσο δεν απέδιδε στο Ταμείο Νομικών. Το συνολικό ποσό των χρημάτων που φέρεται να μην απέδωσε η συμβολαιογράφος ανέρχεται στις 189.446,18 ευρώ. 

Σημειώνεται πως απολογούμενη στον ανακριτή Ρόδου, τον Ιούνιο του 2012 για την υπόθεση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε παραδεχτεί ότι είχε πάρει τα χρήματα όχι όμως για να τα ιδιοποιηθεί, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως η ίδια ήταν αυτή που προκάλεσε την διενέργεια ελέγχου από τον οποίο και διαφάνηκε το ακριβές ποσό που είχε αφαιρεθεί από το ταμείο. Μάλιστα είχε τονίσει ότι μέρος των χρημάτων είχε ήδη επιστραφεί και αυτό θα έκανε και με τα υπόλοιπα.