Σε μια ζεστή και πολύ όμορφη εκδήλωση, την Τρίτη 4/2/2014, στο σπίτι της Πρέσβειρας της Αυστρίας στην Αθήνα κας Melitta Schubert, με την παρουσία και των Πρεσβευτών Μεξικού, Αργεντινής και Ινδίας, ο Έλληνας διπλωμάτης κ. Κωνσταντίνος Πρεβεδουράκης, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Ambassadors in Concert, παρέδωσε στον Πρόεδρο των Παιδικών Χωριών SOS κ. Αναστάσιο Βρεττό, ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, που ήταν το αποτέλεσμα μίας ξεχωριστής μουσικής βραδιάς που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στη Βιέννη. 

Δώδεκα διεθνείς καλλιτέχνες της όπερας και οι Πρέσβεις της Αυστρίας, της Γερμανίας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, της Μεγάλης Βρετανίας στα πλαίσια των δέκα χρόνων του θεσμού Ambassadors in Concert, που γίνεται υπό τη αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών της Αυστρίας, τραγούδησαν και έπαιξαν σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Όπερα της Βιέννης και όλα τα έσοδα της βραδιάς τα προσέφεραν στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. 

Όμως, η μουσική διπλωματία για καλό σκοπό συνεχίζεται και ο θεσμός των Ambassadors in Concert, για πρώτη φορά στη δεκάχρονη ιστορία του, μεταφέρεται εκτός Αυστρίας. Στις 14 Μαρτίου 2014, στην Αθήνα, οι Πρέσβεις Αυστρίας, Ιαπωνίας, Ινδίας, Μεγάλης Βρετανίας, Μεξικό, Περού, με Έλληνες καλλιτέχνες της Λυρικής Σκηνής θα παίξουν και τραγουδήσουν στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, με σκοπό την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Παιδικών Χωριών SOS σε όλη την Ελλάδα.