Στα 61 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο διευθυντής του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) στην Αθήνα, χτυπημένος από τον καρκίνο, με τον οποίο έδωσε σκληρή μάχη τους τελευταίους επτά μήνες. 

Ο Γιώργος Ιωαννίδης γεννήθηκε στην κατεχόμενη Κατωκοπιά και στα 18 του χρόνια ήρθε στην Αθήνα όπου και σπούδασε δημοσιογραφία. 

Παντοτινός καημός της ζωής του το άλυτο Κυπριακό. Εργάστηκε με πάθος από την υπηρεσία του για την ιδιαίτερη πατρίδα του, και θεωρήθηκε ως ο άτυπος «πρεσβευτής» της χώρας του, που επί των ημερών του ο ΚΟΤ εξελίχθηκε σε έναν δυναμικό τουριστικό φορέα. 

Πολιτογραφήθηκε Ελλαδίτης ζώντας με την, επίσης Κύπρια, αρχιτέκτονισσα σύντροφο του -για μια ζωή- την Μαρία Λοΐζου, στην Αθήνα πάνω από τριάντα χρόνια. 

Απέκτησαν δύο παιδιά, τον δημοσιογράφο Γιάννη και την αρχιτέκτονα Ειρήνη, ενώ πρόσφατα είχε γίνει και παππούς.
Χθες το μεσημέρι έγινε η κηδεία του στο νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Συγγενείς, συνάδελφοι και εκατοντάδες φίλοι του, τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία και ήπιαν μια κουμανταρία στη μνήμη του. 

Παράκληση της οικογένειάς του είναι όσοι επιθυμούν να προσφέρουν «Εις μνήμην Γεωργίου Ιωαννίδη» να το πράξουν μέσω του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» .