Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή ο 43χρονος σε βάρος του οποίου 16χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασε κι ότι την κράτησε κλεισμένη στο σπίτι του για τρεις περίπου ημέρες αφαιρώντας της το κινητό τηλέφωνο, προκειμένου να μην έρθει σε επικοινωνία με την οικογένειά της.

Η 16χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες γνώρισε τον άνδρα μέσω facebook και πήγε στο σπίτι του στα Ζαρουχλαίικα με τη θέλησή της, ωστόσο τα πράγματα όπως καταγγέλθηκε, πήραν άλλη τροπή.

Ο 43χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Γ’ Ανακριτή Πατρών για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και απάτη για την αποφυγή της στράτευσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση:

«Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο 43χρονος την κατακράτησε παράνομα στην οικία του, στην Πάτρα, για δυο ήμερες περίπου, αφαιρώντας το κινητό της τηλέφωνο και μην επιτρέποντας της να επικοινωνήσει με τους οικείους της.
Στο ίδιο χρονικό διάστημα ο δράστης με απειλή σωματικής και άσκηση ψυχολογικής βίας, ανάγκασε την παθούσα σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Για την ανεύρεση του δράστη πραγματοποιήθηκε, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, έρευνα στην οικία του 43χρονου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του και τη σύλληψή του.
Κατά την έρευνα στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν έγγραφα του Ι.Κ.Α. που αφορούσαν την ανήλικη, τα οποία και κατέσχεσαν.
Από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα προέκυψε ότι, σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Γ’ Ανακριτή Πατρών για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και απάτη για την αποφυγή της στράτευσης».