Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και υποψήφιος πρόεδρος στις επικείμενες εκλογές της 23ης και 24ης Φεβρουαρίου 2014, Γιάννης Αδαμόπουλος πραγματοποίησε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών προεκλογική εκδήλωση και ανακοίνωσε το πρόγραμμα του συνδυασμού του «Κοινωνία των Δικηγόρων».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ των άλλων, ο Δημήτρης Σιούφας, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Λευτέρης Ζαγορίτης, ο Δημήτρης Νεράντζης, η Σοφία Βούλτεψη, ο Γιώργος Ορφανός, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Θάνος Πλεύρης, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, κ.λπ..

Στο έργο της απερχόμενης τριετίας, στο ήθος και την εντιμότητα του κ. Αδαμόπουλου αναφέρθηκαν ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σταμάτης Μαύρος, καθώς και 20 ακόμα δικηγόροι, δήμαρχοι, κ.λπ.

Από την πλευρά του ο κ. Αδαμόπουλος τόνισε ότι ο συνδυασμός του «Κοινωνία των Δικηγόρων» δεν εξαντλείται σε ένα ψηφοδέλτιο, αλλά ενσαρκώνει τη διαδρομή από το παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον της ελληνικής δικηγορίας, κάτι που δείχνει ότι είμαστε η φυσική και θεσμική συνέχεια μιας μεγάλης και ιστορικής δικηγορικής παράταξης που έρχεται από πολύ μακριά και πηγαίνει ακόμη μακρύτερα».

Και προσέθεσε: «Ο συνδυασμός μας δεν είναι ευκαιριακή συμμαχία ετερόκλητων προσωπικών μηχανισμών, αλλά εθελούσια συνάντηση ανθρώπων στη βάση κοινών δεσμών και διαδρομών.

Απευθυνόμενος στους συναδέλφους του ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΣΑ, υπογράμμισε ότι «στη θητεία που έρχεται θα διατηρήσουμε τα κεκτημένα και θα άρουμε αδικίες που συντελέστηκαν».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Αδαμόπουλος ανάφερε ότι «μας συκοφάντησαν για δήθεν οικονομική κακοδιαχείριση». Όμως, συνέχισε, «αναδιπλώθηκαν σπασμωδικά όταν κατέστη πρόδηλο ότι σε συνθήκες δριμείας οικονομικής κρίσης παραδίδουμε ακέραιο το αποθεματικό που παραλάβαμε, παρά τα έργα που έχουμε κάνει».