Νεκρός στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο νησί της Καρπάθου, βρέθηκε 29χρονος μόνιμος υπαξιωματικός του στρατού ο οποίος υπηρετούσε στο νησί το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει η ΡΟΔΙΑΚΗ η τραγωδία, έγινε γνωστή αργά χθες το βράδυ και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία. 

Στο νησί έχει μεταβεί κλιμάκιο εξειδικευμένων αστυνομικών της σήμανσης και της ασφάλειας Ρόδου και οι έρευνες βρίσκονται αυτή την ώρα σε πλήρη εξέλιξη. 

Στο νησί επίσης θα κληθεί και ιατροδικαστής, ενώ από τα μέχρι στιγμής ευρήματα, το έγκλημα αποδίδεται σε προσωπικούς λόγους. 

Ο 29χρονος βρέθηκε χτυπημένος με αμβλύ όργανο στην θωρακική χώρα ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και μαρτυρίες στο σώμα του βρέθηκαν σημάδια που παραπέμπουν σε πάλη που προηγήθηκε. 

Η αστυνομία του νησιού, ειδοποιήθηκε στις 12 παρά πέντε χθες το βράδυ από το Κέντρο Υγείας Καρπάθου, ότι άτομο βρίσκεται βαριά τραυματισμένο στο σπίτι του. Όταν έφθασαν εκεί αστυνομικοί και νοσηλευτές ήταν πλέον αργά. 

Το κέντρο Υγείας Καρπάθου ειδοποίησε η μητέρα της φίλης του με την οποία είχαν σχέση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ πάντως οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται να υπάρξει αποτέλεσμα εντός των επόμενων ωρών. 

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.