Συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τέσσερις επιχειρηματίες για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.

Αναλυτικά:

Συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 60χρονος για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 4.897.013,18 ευρώ. Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσαν δώδεκα καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή και λοιπές φορολογικές παραβάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης τριάντα εννέα έτη και είκοσι πέντε μήνες.

Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 66χρονη, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 2.934.308,97 ευρώ. Σε βάρος της εκκρεμούσαν έξι καταδικαστικές αποφάσεις για φορολογικές παραβάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και πέντε μηνών.

Συνελήφθη στη Νέα Ερυθραία, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νέας Ερυθραίας, 66χρονος διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 189.285,63 ευρώ.

Συνελήφθη στα Μελίσσια, από αστυνομικούς του Τ.Α. Μελισσίων, 68χρονος διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 111.682,14 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.