current views are: 2

21 Φεβρουαρίου 2014
Δημοσίευση21:11

Είχε… γδύσει κυριολεκτικά και μεταφορικά τους ερωτικούς της συντρόφους

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία της η 32χρονη Ροδίτισσα που κατηγορείται για κλοπές τις οποίες φέρεται να διέπραττε σε άνδρες με τους οποίους συνευρίσκονταν ερωτικά, έναντι αντιτίμου. 

Δημοσίευση 21:11’
αρθρο-newpost

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία της η 32χρονη Ροδίτισσα που κατηγορείται για κλοπές τις οποίες φέρεται να διέπραττε σε άνδρες με τους οποίους συνευρίσκονταν ερωτικά, έναντι αντιτίμου. 

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε χθες μετά την απολογία της η 32χρονη Ροδίτισσα που κατηγορείται για κλοπές τις οποίες φέρεται να διέπραττε σε άνδρες με τους οποίους συνευρίσκονταν ερωτικά, έναντι αντιτίμου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη όχι μόνο αρνήθηκε τα όσα της καταλογίζονται αλλά ισχυρίστηκε ότι τα βρήκε διότι είτε έπεσαν είτε τα ξέχασαν οι «πελάτες» της! 

Για την 32χρονη έχουν γίνει συνολικά πέντε καταγγελίες στην αστυνομία, ωστόσο συνελήφθη στις 17 Φεβρουαρίου έπειτα από καταγγελία που έκανε σε βάρος της 58χρονος αλλοδαπός δηλώνοντας ότι του αφαίρεσε χρυσή αλυσίδα λαιμού αξίας 10.000 ευρώ. 

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση από δράστη που διαπράττει κλοπές ή ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, χθες η 32χρονη προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί, συνοδευόμενη από το δικηγόρο της κ. Λευτέρη Περίδη. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 32χρονη δήλωσε ότι είναι εξαρτημένη από ουσίες εδώ και δέκα χρόνια και πως παράλληλα αντιμετωπίζει και διάφορα ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Σε ότι αφορά τις κατηγορίες που την βαραίνουν, τις αρνήθηκε και επεσήμανε ότι ουδέποτε έκλεψε χρήματα από τους άνδρες με τους οποίους συνευρίσκονταν ερωτικά, και αυτό τόνισε ότι αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα παρέδωσε πριν από οποιαδήποτε ενέργεια της αστυνομίας. Η 32χρονη είπε ότι τα χρήματα αλλά και την χρυσή αλυσίδα τις βρήκε διότι προφανώς έπεσαν ή τα ξέχασαν κατά περίπτωση οι ιδιοκτήτες τους. 

Σε κάθε περίπτωση οι ισχυρισμοί της αυτοί δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακρίτρια οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση της 32χρονης. 

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν στις αρχές Φεβρουαρίου εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού 60χρονος που κατήγγειλε ότι η 32χρονη αφού έκανε έρωτα μαζί του επί πληρωμή κατάφερε να του αφαιρέσει μέσα από το παντελόνι του το ποσό των 15.650 ευρώ! 

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού όχι μόνο διερεύνησαν την υπόθεση αλλά κατάφεραν στις 9 Φεβρουαρίου να εντοπίσουν την 32χρονη και να βρουν στην κατοχή της και τα χρήματα τα οποία επέστρεψαν στον 60χρονο. 

Με την δημοσιοποίηση του περιστατικού ακολούθησαν και άλλες τέσσερις καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες με την ίδια μέθοδο η 32χρονη αφαίρεσε από τους «πελάτες» της τα ποσά των 450, 300, 400 και 450 ευρώ αντίστοιχα. Επίσης η ίδια κατηγορείται και για κλοπή διαφόρων αντικειμένων από περίπτερο. 

Ωστόσο η περίπτωση που οδήγησε στην σύλληψη της 32χρονης ήταν η καταγγελία που έκανε ο 58χρονος αλλοδαπός. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 58χρονος στις 17 Φεβρουαρίου τα ξημερώματα συνευρέθηκε ερωτικά με την 32χρονη και μάλιστα κατέβαλε χρήματα για τις «υπηρεσίες» της. Προφανώς όμως δεν ήταν αρκετά αφού, η ίδια χωρίς να γίνει αντιληπτή του αφαίρεσε και μία αλυσίδα λαιμού αξίας 10.000 ευρώ. 

Μόλις ο 58χρονος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιαλυσού, αστυνομικοί του οποίου συνέλαβαν στην Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων την 32χρονη, ενώ βρέθηκε και η αλυσίδα στην κατοχή της, η οποία κατασχέθηκε.