Νεφώσεις και σποραδικές βροχές είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Σάββατο. 
 
Αναλυτικά στη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με παροδικές βροχές στη Μακεδονία.Η θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Στα νησιά Iονίου,στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο νεφώσεις κατά διαστήματα με σποραδικές βροχές και θερμοκρασία από από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου. 
 
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές μικρής διάρκειας.
Η θερμοκρασία από 7 έως 18 βαθμούς κελσίου. 
 
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες στις ανατολικές Κυκλάδες νωρίς το πρωί.  Η θερμοκρασία: από 13 έως 17 βαθμούς κελσίου.
 
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα χαρακτηρίζεται από νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. και η θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου.
 
Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και θερμοκρασία από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με παροδικές βροχές και η θερμοκρασία από 8 έως 14 βαθμούς.