Σποραδικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα, Κυριακή.

Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τη νύχτα καθώς και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της βόρειας Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά, στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μετά το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλασσιά παραθαλάσσια τμήματα. Χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 5 μποφόρ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα επικρατούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και πιθανώς από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Χιονοπτώσεις τη νύχτα στα ορεινά της Ηπείρου.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές. Πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες το βράδυ.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς.

Στα νησιά του Αιγαίου αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές.Το βράδυ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι, αναμένονται στην  Αττική. Πιθανότητα καταιγίδας τη νύχτα. Θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Ίδιος καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία από 6 έως 12 βαθμούς.

Στην Κεφαλονιά αναμένονται καταιγίδες από τα απόγευμα, ενώ  τη νύχτα υπάρχει πιθανότητα χιονοπτώσεων στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου.