Τοποθέτηση υπόγειων κάδων στην Καρδίτσα

Τοποθέτηση υπόγειων κάδων στην Καρδίτσα

Με ταχύτατους ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της υπογειοποίησης των κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης, σε κεντρικά σημεία της πόλης της Καρδίτσας, το οποίο υλοποιεί ο Δήμος με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» του Πράσινου Ταμείου/ΥΠΕΚΑ.

Μέχρι και την Πέμπτη 20/2 είχε ολοκληρωθεί η τοποθέτηση των συνολικά 6 κάδων επί της οδού Αγ. Κων/νου (2) και Ιεζεκιήλ (2) στη διασταύρωση με την οδό Χαρίτου και (2) έναντι Μητροπολιτικού Μεγάρου, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί και η τοποθέτηση των υπολοίπων 6 επί της οδού Υψηλάντου (από 2 στις διασταυρώσεις με τις οδούς Κουμουνδούρου, Χατζημήτρου και Σμύρνης αντίστοιχα)

Οι υπόγειοι κάδοι θα τεθούν σε λειτουργία από το πρώτο 15νθήμερο του Μάρτη, -οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί και η διαμόρφωση των χώρων- με εξαίρεσητους κάδους επί της οδού Αγ. Κωνσταντίνου που δίδονται σε χρήση από την Παρασκευή 21/2.

Έως τότε για την απόθεση των απορριμμάτων θα χρησιμοποιούνται οι κοινοί τροχήλατοι κάδοι, οι οποίοι θα απομακρυνθούν σταδιακά.

Πηγή: thessalianews.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο