Μια απίστευτη και τραγική ιστορία εκτυλίχτηκε χτές το απόγευμα στην Ερέτρια στην τοποθεσία “Μύλοι”, μια 76χρονη  κάτοικος Ερέτριας βρέθηκε νεκρή σε οικόπεδο στο οποίο είχε πάει για να μαζέψει χόρτα.  

Την 76χρονη  αναζητούσαν συγγενείς της καθώς είχε φύγει απο το σπίτι της μαζί με το καροτσάκι της απο τις τρείς και μιση το μεσημέρι, καθώς όμως γνώριζαν τα μέρη οπου συνήθιζε να πηγαίνει για χόρτα την εντόπισαν γύρω στις 20:00.

Την μακάβρια ανακάλυψη έκαναν τα ανίψια της άτυχης γυναίκας και έμειναν εμβρόντητοι αντικρίζοντας το πτώμα της, καθώς ήταν κατασπαραγμένο και διαμελισμένο  απο άγρια σκυλιά, μάλιστα τα δύο άγρια σκυλιά δεν δίστασαν να επιτεθούν με μανία και στους συγγενείς παρόλο που αυτοί κρατούσαν φτυάρια, τσουγκράνες και φακούς.

Αμέσως οι συγγενείς ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο απο την Χαλκίδα που δεν άργησε να έρθει, παράλληλα ειδοποιήθηκε και η σήμανση, όμως κανείς δεν μπορούσε για πολλές ώρες να εισέλθει στον χώρο που βρισκόταν το πτώμα της άτυχης γυναίκας καθώς υπήρχε ο κίνδυνος μιας νέας επίθεσης απο τα αγριεμένα ζώα που κρύβονταν στην βλάστηση του οικοπέδου.