Θεμελιώθηκε από τον δήμαρχο Κορυδαλλού, Σταύρο Κασσιμάτη, ο νέος ιδιόκτητος βρεφονηπιακός σταθμός του δήμου, δυναμικότητας 108 παιδιών, επτά μήνες μετά τη δημοπράτησή του.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κασσιμάτης, τόνισε ότι η κατασκευή του νέου βρεφονηπιακού σταθμού αποτελεί σημαντικό έργο υποδομής για τις εργαζόμενες οικογένειες.

Αναφερόμενος στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση, ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι η δημοτική αρχή, παρά τις δυσκολίες και τις οικονομικές περικοπές, θα συνεχίσει να διεκδικεί τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη δημιουργία υποδομών.

Εξέφρασε δε την αισιοδοξία του ότι μετά τον βρεφονηπιακό σταθμό και το έργο «πράσινη ζωή στην πόλη», που διεκδίκησε με επιτυχία από το ΕΣΠΑ ο δήμος, θα προχωρήσει και η χρηματοδότηση των έργων ανακατασκευής των οδών Ποταμού και Δημητρακοπούλου και η ανάπλαση της πλατείας Μέμου.

Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός κατασκευάζεται σε έκταση τεσσάρων στρεμμάτων δίπλα στο δημοτικό πάρκιγκ, επί της οδού Πλαταιών και Γρ. Λαμπράκη. Διαθέτει υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο, ενώ θα διαμορφωθεί μεγάλος αύλιος χώρος, παιδική χαρά και χώρος στάθμευσης.

Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 20 βρέφη ηλικίας από 8 μηνών έως 2,5 ετών, εβδομήντα οκτώ νήπια ηλικίας 2, 5 έως 4,5 ετών και δέκα νήπια με αναπηρία από 2,5 έως 4,5 ετών.