Την ποινή των έξι ετών κάθειρξη που του επιβλήθηκε πρωτόδικα, θα επιχειρήσει να μειώσει την επόμενη εβδομάδα στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου 35χρονος κάτοικος Ρόδου ο οποίος κατηγορείται για ληστεία. 

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί στις αρχές Οκτωβρίου του 2012 στη Ρόδο, κατηγορούμενος για ληστεία σε βάρος ανυποψίαστης γυναίκας από την οποία, με τη βοήθεια ενός ακόμη ατόμου που διαφεύγει της σύλληψης, αφαίρεσαν τη τσάντα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν στις 9.30 το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου 2012 όταν δύο άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν την τσάντα ημεδαπής, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 100 € και προσωπικά της έγγραφα. 

Συγκεκριμένα, ο άγνωστος που διαφεύγει της σύλληψης τραβούσε τη τσάντα την οποία η κοπέλα είχε περασμένη στον ώμο της, ενώ ο 35χρονος την χτύπησε στο πρόσωπο προκειμένου να την κάνει να την αφήσει. 

Ύστερα από αναζητήσεις, συνελήφθη ο 35χρονος, ως ένας εκ των δραστών ο οποίος και τον Απρίλιο του 2013 κρίθηκε ένοχος ως τοξικομανής από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, το οποίο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 6 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.