Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο στην ενορία του Αγ. Γεωργίου στην Κυψέλη η συγκέντρωση φαρμάκων του Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του ΣΚΑΙ στα πλαίσια της δράσης του «Όλοι μαζί μπορούμε και στην υγεία»

Δεκαέξι σάκοι με φάρμακα ήταν ο απολογισμός της δράσης, ενώ σπουδαία ήταν η προσφορά του κόσμου σε ινσουλίνες δυσεύρετες και αναλώσιμα, που να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία και τη φροντίδα πολλών χρόνιων ανασφάλιστων ασθενών.

Χάρη στην προσφορά πολύτιμων φαρμάκων εκατομμυρίων ανώνυμων πολιτών που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του ΣΚΑΙ Όλοι μαζί μπορούμε κάθε Σάββατο, το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής μπορεί και προσφέρει δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη σε χιλιάδες ανασφάλιστους ασθενείς, σακχαροδιαβητικούς, χρόνιους, καρκινοπαθείς, ασθενείς με σπάνια νοσήματα που χρήζουν θεραπείας με φάρμακα υψηλού κόστους.

Τα φάρμακα μετεφέρθησαν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για να ακολουθήσει εκεί η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής αποτελεί την Πρότυπη και Πρώτη Αδειοδοτημένη Μονάδα Περίθαλψης Ανασφάλιστων Πολιτών που εδώ και 2 χρόνια παρέχει ιατροφαρμακευτική φροντίδα με 300 εθελοντές γιατρούς 23 ειδικοτήτων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και ραντεβου: 213 011 7390 και 210 3847374

Ωρες λειτουργίας Ιατρείου 9πμ – 5μμ Δευτέρα έως Παρασκευή

Ωρες λειτουργίας Φαρμακείου: Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός Τρίτης 9πμ – 12μμ χορήγηση φαρμάκων σε εξωτερικούς ασθενείς και 12μμ-3μμ χορήγηση φαρμάκων σε εξεταζόμενους ασθενείς.