Αγώνας δρόμου για να αποτραπεί η αυτοκτονία 40χρονου που «αποχαιρέτησε» φίλη του στο facebook

Αγώνας δρόμου για να αποτραπεί η αυτοκτονία 40χρονου που «αποχαιρέτησε» φίλη του στο facebook

Σε πλήρη απόγνωση, χωρίς δουλειά, χωρίς ασφάλιση και χωρίς κανέναν άνθρωπο να του συμπαραστέκεται, ένας 41χρονος από τη Ρόδο επικοινώνησε για το «τελευταίο αντίο» διαδικτυακά με συμπολίτισσά του αναφέροντας καθαρά ότι θα αυτοκτονήσει. 

Η γυναίκα που έλαβε το μήνυμα, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο, επικοινώνησε με δημοτική σύμβουλο η οποία με τη σειρά της, ενημέρωσε τον διοικητή του ΑΤ Ιαλυσού.

Άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του 41χρονου που διέμενε σε χωριό της δυτικής πλευράς της Ρόδου. 

Σε λίγη ώρα, εντοπίστηκε το σπίτι του και στο σημείο μετέβη αστυνομικός με πολιτικά συνοδευόμενος από τη γυναίκα που έλαβε το μήνυμα στο διαδίκτυο, οι οποίοι τον έπεισαν ότι πρέπει να μεταβεί στο νοσοκομείο της Ρόδου έτσι ώστε να του παρασχεθεί ιατρική και φαρμακευτική υποστήριξη. 

Η έρευνα της αστυνομίας, έδειξε ότι το ίδιο άτομο είχε επιχειρήσει άλλες δύο φορές το τελευταίο διάστημα να δώσει τέλος στη ζωή του αλλά το πιο ανησυχητικό απ όλα ήταν ότι διαπιστώθηκε ότι είχε στο σπίτι του ένα στρατιωτικό όπλο τύπου G3 A3 με 200 φυσίγγια, το οποίο βέβαια και κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον στρατό. 

Πηγή: ΡΟΔΙΑΚΗ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο