"Φύλλο και φτερό" είχαν κάνει σπίτια και αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας και των Γρεβενών τρεις Αλβανοί, ηλικίας 31, 32 και 33 ετών.

   Οι τρεις ταυτοποιήθηκαν ως δράστες των παραπάνω ενεργειών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

   Σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση διαπράττοντας ένοπλες ληστείες, κλοπές σε οικίες, καθώς και σε οχήματα στους Αγίους Θεοδώρους Γρεβενών και στο Μαυρόλοφο Μαγνησίας.

   Σε ένα περιστατικό, προσποιούμενοι τους εργάτες οδοποιίας, φορώντας ειδικά γιλέκα σήμανσης και κρατώντας προειδοποιητικές σημαίες, διέκοψαν την πορεία 25χρονου που εκινείτο με το φορτηγό του και με την απειλή πιστολιού τού αφαίρεσαν 340 ευρώ και τα κλειδιά του οχήματός του.

   Σε βάρος του 33χρονου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κορίνθου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για ληστεία με ανθρωποκτονία κατά συρροή και κατά συναυτουργία, για ληστεία κατά συρροή και κατά συναυτουργία και για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ σε βάρος του 32χρονου αλλοδαπού εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κοζάνης για κλοπή και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

   Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

TAGS