current views are: 1

14 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση14:46

Έρχεται το κόκκινο ομπρέ

Mιας και μπαίνει σιγά σιγά η άνοιξη οι αλλαγές είναι απαραίτητες για να ανανεωθούμε και να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι που έρχεται.

Δημοσίευση 14:46’
αρθρο-newpost

Mιας και μπαίνει σιγά σιγά η άνοιξη οι αλλαγές είναι απαραίτητες για να ανανεωθούμε και να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι που έρχεται.

Mιας και μπαίνει σιγά σιγά η άνοιξη οι αλλαγές είναι απαραίτητες για να ανανεωθούμε και να προετοιμαστούμε για το καλοκαίρι που έρχεται. Δοκίμασε το παρακάτω trend και θα νιώσεις αμέσως την ανανέωση να σου χτυπάει την πόρτα. 

Το trend λέγεται “red ombre” και πρόκειται να το ακολουθήσουν πολλές. Γιατί όχι και εσύ; 

Αντί να κάνεις το κλασικό ombre, να βάψεις δηλαδή πιο ανοιχτά τα μαλλιά σου από τη μέση και κάτω, τώρα ήρθε η ώρα να βάψεις τα καστανά μαλλιά σου κόκκινα από τη μέση και κάτω. 

Μάλιστα είναι κάτι που μπορείς να κάνεις και μόνη σου!

Τι πρέπει να έχεις στον νου σου..

1. Το κακό είναι πως το κόκκινο χρώμα εξασθενεί πολύ πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Έτσι θα πρέπει να το ανανεώνεις κάθε μήνα περίπου. Φρόντισε να χρησιμοποιείς σαμπουάν και κοντίσιονερ για βαμμένα μαλλιά. 

2. Ξανασκέψου το μακιγιάζ σου. Βγάλε από την καθημερινότητά σου οτιδήποτε σε ροζ αποχρώσεις (σκιές, ρουζ, κλπ) καθώς αυτά τα χρώματα δεν ταιριάζουν καθόλου με τα κόκκινα μαλλιά. Προτίμησε ροδακινί και καφέ αποχρώσεις.


σχετικα αρθρα