current views are: 1

15 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση07:04

Ανοιξιάτικος καιρός με λίγα σύννεφα

Γενικά αίθριος προβλέπεται σήμερα ο καιρός με βαθμιαία αύξηση των νεφώσεων στα νοτιοδυτικά και τη θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Δημοσίευση 07:04’
αρθρο-newpost

Γενικά αίθριος προβλέπεται σήμερα ο καιρός με βαθμιαία αύξηση των νεφώσεων στα νοτιοδυτικά και τη θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Γενικά αίθριος προβλέπεται σήμερα ο καιρός με βαθμιαία αύξηση των νεφώσεων στα νοτιοδυτικά και τη θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες οι οποίες πρόσκαιρα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και από το απόγευμα νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 3 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 και από το μεσημέρι νοτίων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 4 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά αίθριος βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο.

Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Από το απόγευμα στο βόρειο ιόνιο θα γίνουν βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και στο νότιο ιόνιο ανατολικοί με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: από 5 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά αίθριος αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες στα νότια θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο.

Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 και από το απόγευμα νοτίων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 3 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αρχικά αίθριος αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες τοπικά θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στη δυτική Κρήτη.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε νοτίους 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 8 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε νότιους 4 με 5 και τοπικά στα βόρεια 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου.


σχετικα αρθρα