Ένα ακόμη ατύχημα σημειώθηκε χθες νωρίς το βράδυ στην οδό Καρδίτσης λίγο πριν τη διασταύρωσή της με τον οδό Σαρίμβεη στη Λάρισα.

Ένα ατύχημα, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλεται στο γεγονός ότι ο 53χρονος οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου, που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 43χρονο Λαρισαίο, παρά το απαγορευτικό εισήλθε παράνομα στο μονοδρομημένο τμήμα της οδού Καρδίτσης, μετά τη διασταύρωση της ΔΕΗ.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 χθες το απόγευμα και όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος Λαρισαίος επιχείρησε να διασχίσει την οδό Καρδίτσης με προορισμό κατάστημα στο απέναντι πεζοδρόμιο. Έτσι παρασύρθηκε από το επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν παράνομα στο μονοδρομημένο τμήμα της οδού Καρδίτσης για να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η μονοδρόμηση του συγκεκριμένου τμήματος (από τη ΔΕΗ έως την Σαρίμβεη) της οδού Καρδίτσης και στο ρεύμα εξόδου από την πόλη έχει γίνει και στο παρελθόν η αιτία αρκετών ατυχημάτων με δεδομένο ότι, συχνά οδηγοί παραβιάζουν τη σήμανση και παράλληλα κάτοικοι της περιοχής, διασχίζουν το οδόστρωμα χωρίς να ελέγχουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων από την αριστερή λωρίδα, γνωρίζοντας ότι είναι μονόδρομος.