Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ιδιαίτερα κάνναβης, από την Αλβανία στη χώρα μας και στη συνέχεια σε Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες από την κινηματογραφική σύλληψη 7 ατόμων Αλβανικής υπηκοότητας.

Συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες της Δευτέρας και μετά από πολυήμερη έρευνα, ακινητοποιήθηκε στα διόδια Ελευσίνας, με την συνδρομή Αστυνομικών της ομάδας Δ.Ι.Α.Σ., φορτηγό αυτοκίνητο ψυγείο με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης βάρους 1.969.785 γραμμαρίων εντός 1.243 ανισοβαρών συσκευασιών. Η κάνναβη ήταν συσκευασμένη σε ασκούς μεταφοράς οίνου. Η αξία ανέρχεται στο ύψος των 20.000.000 €, ενώ σε αποθηκευτικό χώρο στην περιοχή του Π. Φαλήρου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 81,320 κιλών και αξίας 815.000 €.

Επίσης βρέθηκαν 600 ασκοί μεταφοράς και αποθήκευσης οίνου στην κατοικία του εγκεφάλου της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά μέρους της κατασχεθείσας ποσότητας στο εξωτερικό.