current views are: 1

14 Απριλίου 2014
Δημοσίευση08:51

Οι navy αποχρώσεις αντικαθιστούν το μαύρο μολύβι ματιών

Ξέχνα το μαύρο, κλασσικό μολύβι ματιών και δώσε μια πιο fresh πινελιά στο μακιγιάζ σου, ποντάροντας στην πιο hot απόχρωση της νέας σεζόν!

Δημοσίευση 08:51’
αρθρο-newpost

Ξέχνα το μαύρο, κλασσικό μολύβι ματιών και δώσε μια πιο fresh πινελιά στο μακιγιάζ σου, ποντάροντας στην πιο hot απόχρωση της νέας σεζόν!

Ξέχνα το μαύρο, κλασσικό μολύβι ματιών και δώσε μια πιο fresh πινελιά στο μακιγιάζ σου, ποντάροντας στην πιο hot απόχρωση της νέας σεζόν!

Το navy blue μολύβι ματιών και eyeliner είναι τα must haves της ανοιξιάτικης ρουτίνας ομορφιάς μας και υπόσχονται να τονίσουν το βλέμμα μας με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο.

Μερικοί από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας προτείνουν metallic αποχρώσεις για ροκ make up looks ή γεωμετρικά σχήματα με ματ υφές για τις πιο τολμηρές της μόδας.

Δες μερικές ιδέες για να υιοθετήσεις το make up trend:

Derek Lam:
H βάση μένει σχεδόν άβαφη ενώ χρησιμοποιείται ένα μπλε μολύβι ματιών, για να δώσει smudgy αποτέλεσμα στην εξωτερική γωνία.

Anthony Vaccarello:
Ένα φουτουριστικό μακιγιάζ με έμφαση στα μάτια. Γεωμετρικά σχέδια με navy eyeliner δίνουν βάθος και ένταση στο βλέμμα, με τον πιο τολμηρό τρόπο.

David Koma:
Το καθημερινό, cat eye μακιγιάζ του οίκου απογειώνεται με ένα μπλε, metallic eyeliner που δημιουργεί το γατίσιο αποτέλεσμα.

Just Cavalli:
To ροκ, smoky μακιγιάζ του διάσημου fashion brand έχει ως βάση το μπλε σκούρο μολύβι που απλώνεται σύριζα στις επάνω και κάτω βλεφαρίδες και σβήνεται απαλά προς τις εξωτερικές γωνίες των ματιών για να δώσει δραματικότητα στο βλέμμα.