Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη σε κατάστημα Κινεζικών προϊόντων στην Πρέβεζα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το mypreveza.gr ένα νεαρό κορίτσι πήγε να αγοράσει δυο μπλούζες, μόνο που στις δύο την μία την ήθελε... "δώρο".

Το κορίτσι λοιπόν πήγε με την φίλη της σε κατάστημα Κινέζικων προϊόντων και δοκιμάζοντας τις μπλούζες, προσπάθησε να φύγει από το κατάστημα με την μια μπλούζα φορεμένη. Ο υπεύθυνος του καταστήματος αντιλήφθηκε αμέσως το συμβάν και ζήτησε από την νεαρή κοπέλα να επιστρέψει την μπλούζα.

Μόνο που... βγάζοντας το αντικλεπτικό με το χέρι της για να μην χτυπήσει στην έξοδο, έσκισε την μπλούζα με αποτέλεσμα ο καταστηματάρχης να την υποχρεώσει να την πληρώσει. Το κορίτσι φοβούμενο τις κυρώσεις πλήρωσε την μπλούζα πήρε κανονικά απόδειξη και έφυγε από το κατάστημα. Η είδηση όμως δεν τελειώνει εδώ!

Προφανώς πηγαίνοντας σπίτι οι γονείς του κοριτσιού είδαν σκισμένη την μπλούζα και το πρώτο που σκέφτηκαν ήταν να την αλλάξουν.

Δύο ώρες μετά λοιπόν το κορίτσι μαζί με τον πατέρα της πήγε στο κατάστημα να αλλάξει την σκισμένη μπλούζα και τότε έγινε η αποκάλυψη!

Η ταμίας του καταστήματος του είπε ότι δεν μπορεί να γίνει αλλαγή γιατί το προϊόν σκίστηκε έπειτα από την απόπειρα κλοπής της κόρης. Ο πατέρας δεν δέχθηκε αυτά που του είπε η ταμίας και πίστεψε την κόρη του, η οποία έδωσε μια άλλη εκδοχή για το περιστατικό και τότε ακολούθησε η σύγχυση.

Ο υπεύθυνος καταστηματάρχης αφού δεν έβγαινε κάποια άκρη ζήτησε την επέμβαση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ η οποία πήγε στο κατάστημα και ξεδιάλυνε την κατάσταση. Δικαίωσε τον καταστηματάρχη...