Νεφώσεις, τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες στα δυτικά, χιόνια στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού για όλη την εβδομάδα.

Από την Τετάρτη, 26 Μαρτίου,αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Σταδιακή ύφεση των φαινόμενων το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 
Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένονται στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, καταιγίδες στα δυτικά και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά.

Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές μικρής διαρκείας. Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα ασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ. 

Την Παρασκευή στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Παρασκευή κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.
 
Το Σαββατοκύριακο στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Θράκης.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.