Το γέλιο μπορεί να είναι το καλύτερο φάρμακο αλλά όταν περάσουν πολλά χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων γελάς, χαμογελάς και μιλάς, μπορεί να δημιουργηθούν γραμμές και ρυτίδες γύρω από το στόμα σου. 

Πριν σκεφτείς να καταφύγεις σε κάποιον πλαστικό, ανακάλυψε μερικούς απλούς τρόπους για να απαλύνεις τις γραμμές μόνη σου.

1. Υπάρχουν δύο ειδών γραμμές: Οι γραμμές από γέλιο (είναι αυτές που ξεκινούν από τα πλάγια της μύτης και φτάνουν μέχρι τις γωνίες του στόματός σου) οι οποίες προέρχονται από χρόνια γέλιου και ομιλίας και οι περιστοματικές γραμμές (είναι οι λεπτές γραμμές που εμφανίζονται στο άνω μέρος των χειλιών) οι οποίες προκαλούνται κυρίως από το κάπνισμα. 

Και στις δύο περιπτώσεις αυτό πουμπορεί να βοηθήσει είναι η ενυδάτωση της περιοχής η οποία θα κάνει τις γραμμές να φαίνονται πιο απαλές. Το αρνητικό είναι ότι τα αποτελέσματα δεν θα είναι μόνιμα και έτσι θα πρέπει να ακολουθείς καθημερινά το ίδιο πρόγραμμα ενυδάτωσης.

2. Ανάμειξε ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας και ένα κουταλάκι του γλυκού καφέ ζάχαρη. Κάνε απαλό μασάζ με το μείγμα πάνω και γύρω από το στόμα σου και έπειτα ξέπλυνε με μπόλικο νερό. Το απαλό μασάζ μειώνει προσωρινά τις ρυτίδες και τις γραμμές γύρω από το στόμα.

3. Η βάση του μακιγιάζ κάνει θαύματα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη βάση για να απαλύνεις το δέρμα γύρω από τα χείλη σου. Για καλύτερο αποτέλεσμα άπλωσε λίγη ενυδατική κρέμα προσώπου και lip balm (ενυδατική χειλιών), περίμενε λίγα λεπτά και μετά βάλε ταμποναριστά λίγη από τη βάση.

TAGS