Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 24χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».

Ειδικότερα, ο 24χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη τη στιγμή που εξέρχονταν από είσοδο οικοδομής στο κέντρο της πόλης, την οποία νωρίτερα είχε διαρρήξει. Όπως προέκυψε παραβίασε και είσοδο διαμερίσματος της ιδίας οικοδομής και αφού εισήλθε στο εσωτερικό και ερεύνησε τους χώρους του, αποχώρησε χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, που διενήργησαν αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, παραβίασε κεντρική είσοδο οικοδομής στην ίδια περιοχή και στη συνέχεια εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα διαμερίσματος και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο ιδιοκτησίας 26χρονου αλλοδαπού, ο οποίος εκτελούσε οικοδομικές εργασίες στο διαμέρισμα.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- Δύο (2) κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα ιδιοκτησίας του προαναφερόμενου 26χρονου αλλοδαπού, το οποίο και του αποδόθηκε και
- Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων. 

Επισημαίνεται ότι, ο 24χρονος, είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για παρόμοιας φύσης αδικήματα.