Μια ευχάριστη έκπληξη από την ΙΚΕΑ περίμενε τους πρωινούς ταξιδιώτες του μετρό την Παρασκευή 21 Μαρτίου!  Κάθε σπίτι στην Ελλάδα έχει κάτι από την ΙΚΕΑ: από μικρά αντικείμενα όπως φωτιστικά, αντικείμενα για την κουζίνα, λευκά είδη, αλλά και έπιπλα ή ολόκληρες συνθέσεις, όπως υπνοδωμάτια και κουζίνες. Η ΙΚΕΑ ζει μαζί μας, τα αντικείμενά της, από χρηστική, αποκτούν και συναισθηματική αξία κι αν μπορούσαν, θα έλεγαν ιστορίες που έχουν ζήσει με όλους.  

Αυτό ήθελε να δείξει στους ανθρώπους η ΙΚΕΑ, με έναν πιο βιωματικό τρόπο. Έτσι, βρήκε τους ανθρώπους σε μια εργάσιμη μέρα, πολύ πρωί, στο μετρό, τη στιγμή που πήγαιναν στη δουλειά, γνωρίζοντας ότι δεν είναι εύκολο να ξυπνήσουν πρωί και να αφήσουν το κρεβάτι. Προσπάθησε να τους αλλάξει τη διάθεση, να μετατρέψει τα χασμουρητά σε χαμόγελα και να τους φτιάξει τη μέρα! 

Οι πρώτοι επιβάτες των πρωινών δρομολογίων βρήκαν στις θέσεις τους μια έκπληξη! Εκατοντάδες, διαφορετικά, χρωματιστά αντικείμενα ΙΚΕΑ τους περίμεναν με μια μικρή ιστορία, που έδειχνε ότι ξέρουν πώς αισθάνονται. Το ριχτάρι  POLΑRVIDE έκρυβε το μήνυμα «Ξέρω ότι δε βλέπεις την ώρα ν’ αράξεις μαζί μου στον καναπέ. Το ξέρω επειδή #zoumemazi».  Δίπλα του, η κουρτίνα μπάνιου FJÄRDGRUND αποκάλυπτε μια ακόμα «προσωπική» ιστορία: «Ξέρω ότι τραγουδάς στο μπάνιο κάθε πρωί. Το ξέρω επειδή #zoumemazi».  

Όλοι συνέχισαν τη μέρα τους με ένα μικρό δώρο για να τους φτιάξει τη διάθεση και να τους θυμίσει ότι η ΙΚΕΑ καταλαβαίνει την καθημερινότητα και τις συνήθειές τους γιατί: #zoumemazi.

TAGS