Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο γραφείο της ανακρίτριας, οδηγείται η Βουλγάρα και ο σύντροφος της που κατηγορούνται για τον φρικτό θάνατο του μόλις τριών ετών παιδιού στα Σκούρβουλα της Κρήτης. 

Οι αποκαλύψεις του ιατροδικαστικού πορίσματος έχουν προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη καθώς οι λεπτομέρειες για το θάνατο του παιδιού συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με την νεκροψία νεκροτομή, το παιδί είχε πεθάνει 4 ώρες πριν το μεταφέρουν η Βουλγάρα μητέρα του και ο σύντροφος της στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. 

Πιο συγκεκριμένα είχε εγκαύματα σε πόδια, κοιλιά, πλάτη, ενώ πέραν των εγκαυμάτων το παιδί φαίνεται πως είχε υποστεί κι άλλης μορφής κακοποίηση. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το παιδί το έριξαν σε μια μπανιέρα με καυτό νερό, με το σοκ από τον πόνο να είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ανακοπή καρδιάς. 

Σε βάρος των δύο πάντως ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, σε βαθμό κακουργήματος .

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ η 19χρονη ομολόγησε στις αρχές όταν οι αστυνομικοί την έπεισαν πως ο σύντροφος της ομολόγησε και την κατηγορούσε για το θάνατο του παιδιού. 

Τότε εκείνη αποκάλυψε πως ο 29χρονος έριχνε στο παιδί της καυτό νερό επειδή έκλαιγε.