Βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά προβλέπονται για σήμερα, Τρίτη.

Αναλυτικά:

Αττικής: λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να βρέξει τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και το απόγευμα πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμοί Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 16 βαθμοί Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 17 βαθμοί Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και πιθανώς στη δυτική Στερεά τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 07 έως 18 βαθμοί Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: στη Θεσσαλία νεφώσεις με βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν παροδικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 21 βαθμοί Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 21 βαθμοί Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Στα Δωδεκάνησα αρχικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 21 βαθμοί Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.