current views are: 11

26 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση10:37

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Μέγαρα τον Μάρτιο

Θα ισχύσουν καθ’ όλη την διάρκεια του επόμενου μήνα.

Δημοσίευση 10:37’

Θα ισχύσουν καθ’ όλη την διάρκεια του επόμενου μήνα.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης, θα πραγματοποιηθούν οι  προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στη νέα εθνική οδό  Αθηνών – Κορίνθου, στη ν περιοχή των Μεγάρων από την 1η έως και 31 Μαρτίου.

Αναλυτικά οι φάσεις των εργασιών: 

Α) Μεταξύ των χ/θ 30,900 και 37,000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο

Α΄ ΦΑΣΗ:

Διακοπή της κυκλοφορίας στη λωρίδα καθοδήγησης, στην αριστερή  και  μεσαία λωρίδα και σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος αποτελούμενο από μία οριοθετημένη με κώνους λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 4,40μ. με εξαίρεση τα χρονικά διαστήματα από τις Παρασκευές και ώρα 14:00 έως τις Κυριακές και ώρα 16:00, όπου θα διατίθεται στην κυκλοφορία η μεσαία, η δεξιά και η Λ.Ε.Α.

Β΄ ΦΑΣΗ:

Διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ.Ε.Α., στη δεξιά λωρίδα και σε τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.
Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος αποτελούμενο από τη λωρίδα καθοδήγησης, την αριστερή λωρίδα και τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας με εξαίρεση τα χρονικά διαστήματα από τις Παρασκευές και ώρα 14:00 έως τις Κυριακές και ώρα 16:00 όπου θα διατίθεται στην κυκλοφορία η μεσαία και η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Β) Μεταξύ των χ/θ. 36,500 και 30,650, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα
Α΄ ΦΑΣΗ:
Διακοπή της κυκλοφορίας στη λωρίδα καθοδήγησης, στην αριστερή  και  μεσαία λωρίδα και σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος αποτελούμενο από μία οριοθετημένη με κώνους λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 4,40μ. με εξαίρεση τα χρονικά διαστήματα από τις Κυριακές και ώρα 10:00 έως τις Δευτέρες και ώρα 07:00.
Β΄ ΦΑΣΗ:
Διακοπή της κυκλοφορίας στη ΛΕΑ, στη δεξιά λωρίδα και σε τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος αποτελούμενο από τη λωρίδα καθοδήγησης, την αριστερή λωρίδα και τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας με εξαίρεση τα χρονικά διαστήματα από τις Κυριακές και ώρα 10:00 έως τις Δευτέρες και ώρα 07:00.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 


σχετικα αρθρα