current views are: 1

28 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση23:30

Τα σεξουαλικά μυστικά των γυναικών

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες, που όταν αναφέρονται στον σύντροφό τους τον αποκαλούν «το άλλο τους μισό».

Δημοσίευση 23:30’
αρθρο-newpost

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες, που όταν αναφέρονται στον σύντροφό τους τον αποκαλούν «το άλλο τους μισό».

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες, που όταν αναφέρονται στον σύντροφό τους τον αποκαλούν «το άλλο τους μισό».

Αυτό, ωστόσο, δεν τις αποτρέπει από το να… κρύβουν από το άλλο τους μισό μερικά μυστικά, τα οποία προτιμούν να μοιράζονται με τις φίλες τους παρά με τον καλό τους.

Σύμφωνα με μια έρευνα, την οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι γυναίκες έχουν διπλάσιες πιθανότητες να συζητήσουν ένα θέμα σεξουαλικής φύσεως με τις φίλες τους, παρά με το «άλλο τους μισό». Βάσει αυτής της έρευνας, το ένα τρίτο των γυναικών (ποσοστό 34%) ανοίγει θέμα συζήτησης γύρω από το σεξ σε μια βραδιά γυναικών, όμως το αντίστοιχο ποσοστό όταν είναι με το σύντροφό της είναι μόλις 16%.

Φαίνεται πως, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, τα πιο κοινά θέματα συζήτησης όταν βγαίνουν έξω τα ζευγάρια είναι τα οικογενειακά θέματα (σε ποσοστό 57%) και οι διακοπές (54%).

Φυσικά, το κύριο θέμα συζήτησης στις «βραδιές κοριτσιών» είναι οι άντρες, με το 64% αυτών να παραδέχονται ότι μιλούν για τη σχέση τους και τους συντρόφους τους, ενώ σχεδόν οι μισές ομολογούν ότι… δε σταματούν εκεί και πως ασχολούνται και με τις σχέσεις τρίτων.

Ένα στοιχείο ακόμη, που προέκυψε από την ίδια έρευνα είναι, ότι οι γυναίκες δε φαίνεται να απασχολούνται ιδιαίτερα με το θέμα του γάμου, καθώς το ζήτημα αυτό απασχολεί το 12% αυτών.


σχετικα αρθρα