current views are: 2

29 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση16:46

Σαμοθράκη: Δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο

Από την περασμένη Τετάρτη απέχουν οι μαθητές από τα μαθήματα. 

Δημοσίευση 16:46’
αρθρο-newpost

Από την περασμένη Τετάρτη απέχουν οι μαθητές από τα μαθήματα. 

Από την περασμένη Τετάρτη απέχουν οι μαθητές από τα μαθήματα. Ο λόγος για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του νηπιαγωγείου στο Λάκκωμα της Σαμοθράκης. Πρόκειται για μία απόφαση που ελήφθη ομόφωνα από τους γονείς, οι οποίοι με τον τρόπο αυτό διαμαρτύρονται για την έλλειψη δευτέρου δασκάλου εδώ και τρεις εβδομάδες.

Οι γονείς ζητούν να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα, διότι η αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα θα συνεχιστεί μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος.

Η ανακοίνωση των γονέων, η οποία εστάλη στο 2/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Λακκώματος, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαιδευσης ΑΜ-Θ, στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου και στο Δήμο Σαμοθράκης, είναι η εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι οι γονείς του δημοτικού και του νηπιαγωγείου Λακκώματος Σαμοθράκης αποφασίσαμε ομόφωνα να απέχουνε τα παιδιά μας από τα μαθήματα του σχολείου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη έλλειψη δευτέρου δασκάλου για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα. Η αποχή θα ξεκινήσει την Τετάρτη 26/3/14 μέχρι να έρθει εκπαιδευτικός. Παρακαλούμε για την άμεση επίλυση του προβλήματος».


σχετικα αρθρα