Κλειστή θα είναι για αρκετές ώρες σήμερα Τετάρτη 2 Απριλίου η Νέα Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών εξαιτίας προγραμματισμένων εργασιών για την κατεδάφιση μιας γέφυρας.

Συγκεκριμένα το κομμάτι που θα παραμείνει κλειστό είναι το τμήμα μεταξύ των κόμβων Αιγίου (Χ.Θ. 172+450) και Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 182+700), από τις 16:00 έως το αργότερο τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας, δηλαδή της Πέμπτης 3 Απριλίου και η κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης της Γέφυρας της Άνω Διάβασης στη ΧΘ 175+350 από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της  Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν, ει δυνατόν, τις μετακινήσεις τους, στο ανωτέρω χρονικό διάστημα και τμήμα του οδικού δικτύου. Όσοι αναγκαστικά διέλθουν από την περιοχή, τους ευχαριστούμε για την κατανόηση και τους παρακαλούμε να συμμορφώνονται προς τη σχετική προσωρινή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή, καθώς και να δείξουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις».