Ο ελληνικός καφές Bravo στηρίζει όσους τολμούν να ακολουθήσουν το δικό τους μονοπάτι, όσους ξεπερνούν φόβους και δυσκολίες και προχωρούν με αποφασιστικότητα στο να κάνουν πράξη την ιδέα τους.

Αναδεικνύοντας τις ατομικές αυτές προσπάθειες, ο Bravo υποστηρίζει μία σειρά εκδηλώσεων στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone (Αθήνα) με συντονίστρια τη δημοσιογράφο Σύλβια Κλιμάκη και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων (Hellenic Start up Association).

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 27/03, νέοι που έδωσαν στο όνειρό τους ζωή, συζήτησαν για το πώς πήραν τη μεγάλη απόφαση και την υποδοχή που επεφύλασσε το κοινό. Οι «τολμηροί» καλεσμένοι στην έναρξη των συζητήσεων ήταν οι εξής: Γιάννης Ζάρας / Big Olive, Βέρα Παπαγελλοπούλου - Εύα Επιτροπάκη / jamjar.gr, Γιάννης Χιώτης / Αίολος cargobikecourier, Γιώργος Φιοράκης/ apples to zebras, Έφη Λαζαρίδου - Μπάμπης Μητσιόπουλος - Γιάννης Ασπιώτης/ thepepper tree και Περικλής Θερριός - Ελένη Βακονδίου / xylo eyewear.

Ακολουθούν τρεις ακόμη ανοιχτές για το κοινό συζητήσεις στο Free Thinking Zone με εξίσου ενδιαφέρουσα θεματολογία:

* Αποφάσεις Ζωής – Αυτοί που δεν το βάζουν κάτω, (11/4, 20:00)

* Διακρίσεις από νέους Έλληνες – Αυτοί που διακρίνονται, (5/5, 19:00)

* Κοινωνική Προσφορά – Αυτοί που προσφέρουν, (20/5, 19:00)

Τις συζητήσεις μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω συνοπτικού βίντεο στο YouTube(ΒravoGreekCoffee).

Παρακολουθήστε τις σελίδες Bravo ελληνικός καφές και Free Thinking Zone και στο FB για να αντλήσετε κι εσείς έμπνευση από όσους τολμούν και ξεχωρίζουν!