Αναστάτωση επικρατεί στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. τις τελευταίες ώρες καθώς οι επικείμενες ανακατατάξεις στην Αστυνομία πιθανό να πραγματοποιηθούν σήμερα το βράδυ με τις κρίσεις.

Αφότου ολοκληρωθεί το βράδυ το ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία ενδέχεται οι εκπλήξεις να είναι πολλές, αλλά και η αλλαγή αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. είναι σύμφωνα με πληροφορίες θεωρείται βέβαιο σενάριο. Ο κ. Νίκος Παπαγιαννόπουλος ανέλαβε καθήκοντα Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στις 17 Οκτωβρίου του 2011 και χαίρει της πλήρης εμπιστοσύνης του υπουργού Δημόσιας Τάξης.

Να σημειωθεί ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών της Αστυνομίας, ΠΟΑΞΙΑ, χτες με ανακοίνωσή της ασκούσε κριτική για την καθυστέρηση των κρίσεων στην Αστυνομία. Όπως ανέφερε η ΠΟΑΞΙΑ, «Επειδή η παρατεταμένη αναβλητικότητα σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα και την ψυχική φόρτιση που συνεπάγεται αυτή για τους κρινόμενους αξιωματικούς, δημιουργούν κλίμα υπηρεσιακής αναστάτωσης, τονίζουμε ότι ουδείς δικαιούται να παίζει με την κορυφαία αυτή διαδικασία και γι’ αυτό απαιτούμε να οριστεί και να ανακοινωθεί αμέσως η ημερομηνία έναρξης των κρίσεων, προκειμένου –πέραν των άλλων, να σταματήσει και η ιδιόρρυθμη αυτή ομηρία των συναδέλφων μας».

ΑΝ. ΓΑΛ.