Ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στα τοιχώματα της σήραγγας Σ10 Καστανιά της Εγνατίας Οδού καθώς κινούνταν από τη Βέροια με κατεύθυνση προς την Κοζάνη.

Τα δύο άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ εγκλωβίστηκαν, ενώ φωτιά εκδηλώθηκε στο χώρο της μηχανής του οχήματος. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων και στην περιοχή έφτασε το ΕΚΑΒ για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Το παραπάνω περιστατικό θα μπορούσε να είναι αληθινό, αλλά πρόκειται για άσκηση επιχειρησιακής ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Βέροιας, στα πλαίσια προγραμματισμένης άσκησης που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια, σε συνεργασία με όλους του εμπλεκόμενους φορείς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη απόψε, από τις 9 μέχρι τις 12 το βράδυ, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διοικητής της Υπηρεσίας, Επιπυραγός, Αλέξανδρος Κουβακάς.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της άσκησης ετοιμότητας από την Πυροσβεστική, η Εγνατία Οδός παραμένει κλειστή από τον κόμβο Πολυμύλου μέχρι τον κόμβο Βέροιας και στους δύο κλάδους. Η κίνηση των οχημάτων, για την συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, θα διεξάγεται από την παλιά εθνική οδό Βέροιας-Κοζάνης (μέσω Καστανιάς).