Ο «εξολοθρευτής» της 17Ν είναι πλέον δήμαρχος Δομοκού, εκεί όπου θα δημιουργηθούν οι φυλακές για τρομοκράτες και βαρυποινίτες και μιλάει αποκλειστικά στο NEWPOSTER για τις ελλείψεις στις υποδομές των φυλακών, τα προβλήματα στην περιοχή, το κυβερνητικό σχέδιο για το Δομοκό και τη... νεοτρομοκρατία έπειτα μάλιστα και από την πρόσφατη «επανεμφάνιση» του Χριστόδουλου Ξηρού.

 
Παρά το γεγονός ότι ο Στέλιος Σύρος έχει αποτραβηχτεί από τα όσα αφορούν στην ΕΛ.ΑΣ. οι φυλακές υψίστης ασφαλείας τον φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο, ενώ η καθημερινότητά του παραμένει «δυναμική» και απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα.

Παράλληλα, το NEWPOSTER ανοίγει τον φάκελο της τρομοκρατίας στην Ελλάδα από το ιστορικό πέρασμα της «παλιάς κοπής» τρομοκρατών στο αντάρτικο πόλεως και τις οργανώσεις μιας... επίθεσης. 

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και καθηγητής Εγκληματολογίας, Γιάννης Πανούσης και η καθηγήτρια Διεθνολόγος, Μαίρη Μπόση εξηγούν την σημερινή «μετάλλαξη» της τρομοκρατίας, τις σκοπιμότητες πίσω από τις επιθέσεις αλλά και το τι πραγματικά σηματοδοτούν οι φυλακές υψίστης ασφαλείας.