Μετά από γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας, η νέα δημοτική αρχή του δήμου Ιωαννιτών, αποφάσισε την αποστολή των συμβάσεων των 128 συμβασιούχων της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης Ιωαννίνων, προκειμένου να κριθούν από το ΑΣΕΠ.

Τα παραπάνω κάνει γνωστά με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο υφυπουργός Εσωτερικών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Αποκέντρωσης, Γιώργος Ντόλιος.

Ερώτηση για τους συμβασιούχους της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης Ιωαννίνων, είχε καταθέσει ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλογιάννης, επισημαίνοντας ότι οι συμβασιούχοι αυτοί, οι οποίοι μετά τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, τον περασμένο Νοέμβριο, έχουν πάψει να εργάζονται, έχουν συμβάσεις αορίστου χρόνου με την πρώην Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Ιωαννίνων και ζητούν να συνεχίσουν να εργάζονται στη νέα Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Μέριμνας.

Ο κ. Καλογιάννης έχει επίσης επισημάνει ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, με πρόσφατη ομόφωνη απόφασή του, έκρινε ότι οι συμβασιούχοι της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

TAGS