Σπηλιωτόπουλος: Ο Καμίνης έχει μετατρέψει τον δήμο Αθηναίων σε «δήμο Μαυρογιαλούρων»

Σπηλιωτόπουλος: Ο Καμίνης έχει μετατρέψει τον δήμο Αθηναίων σε «δήμο Μαυρογιαλούρων»

«Το αθλητικό κέντρο του Κολωνού ήταν και παραμένει κλειστό, γιατί  η Δημοτική Αρχή δεν έδινε 9.000 ευρώ», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς», Άρης Σπηλιωτόπουλος.

«Μετά από πάμπολλες καταγγελίες και προσωπικές μου παρεμβάσεις ο κ. Καμίνης, αποφάσισε να ξεκινήσει τα έργα πριν λίγες μέρες, για το «θεαθήναι». Τόσο καιρό 9.000 ευρώ για να γίνει το έργο δεν υπήρχαν, τώρα, 33 μέρες πριν τις εκλογές βρέθηκαν ως δια …μαγείας», πρόσθεσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, με αφορμή την πληροφόρηση της έναρξης της αποκατάστασης του αθλητικού κέντρου του Κολωνού.

«Φαίνεται πως όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές ο άφαντος Δήμαρχος Αθηναίων αποφάσισε να μετατρέψει το Δήμο Αθηναίων σε «Δήμο Μαυρογιαλούρων». Έχει φτάσει στο σημείο μπροστά στην ανυπαρξία έργων της να εμφανίζει  ακόμη και έργα ιδιωτών χορηγών ως δικά της. Πρόκειται για προφανέστατο εμπαιγμό. Αλήθεια, με αυτόν τον παλαιοκομματικό  και υποτιμητικό για τους πολίτες τρόπο η απερχόμενη δημοτική αρχή θα συνεχίσει μέχρι το τέλος της θητεία της να αντιμετωπίζει  τα σοβαρά προβλήματα της Αθήνας;», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο