Ήταν 12 Αυγούστου του 1994, όταν ένα ιπτάμενο δελφίνι ακρωτηριάζει τα πόδια του 10χρονου τότε Βασίλη Δοσούλα. Το πανελλήνιο «παγώνει» και ο Τύπος της εποχής αφιερώνει σελίδες επί σελίδων για το τραγικό περιστατικό... Είκοσι χρόνια μετά, ο Βασίλης μιλάει στο NEWPOSTER για εκείνη την ημέρα, τη ζωή του σήμερα, το εστιατόριό του και τα όνειρά του, παραδίδοντας μαθήματα θέλησης.

Κατεβάστε εδώ ΔΩΡΕΑΝ το NEWPOSTER 

«Θα χαρακτήριζα τη ζωή μου ενδιαφέρουσα ή περιπετειώδη», λέει ο Βασίλης, εκείνος που κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που του παρουσιάστηκαν και να παρεί τη ζωή στα χέρια του.

Όπως δηλώνει στο NP, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα, δεν γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί. «Μόλις ανακάλυψα ότι είμαι ακρωτηριασμένος, σκέφτηκα παραδείγματα που κόβεις κάτι και ξαναμεγαλώνει, όπως κλαδεύεις τα δέντρα, και έτσι το πήρα χαλαρά», αναφέρει και αποκαλύπτει πως ακόμη και τότε το μυαλό του ήταν στο παιχνίδι και τις γυναίκες.

Σε όλο αυτό είχε δίπλα του την οικογένεια, τους φίλους του, αλλά και τον απλό κόσμο, που του συμπαραστεκόταν όπως μπορούσε, ενώ από το ατύχημα και μετά έμαθε να ενδιαφέρεται περισσότερο για τους γύρω του. Το σημαντικότερο που έμαθε όμως, όπως λέει ο ίδιος, είναι ότι «αν πραγματικά θες κάτι, το πετυχαίνεις». 

Ακόμη, ο Βασίλης Δοσούλας μιλάει στο NP για τα ΑμεΑ και τον ρόλο που έπαιξε η Πολιτεία στην περίπτωσή του, αλλά και για τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα σχέδιά του.

TAGS