Το "κρυφτό" παίζει ο δήμαρχος Αθηνών, Γιάννης Καμίνης, από τη μέρα που οι συμβασιούχοι κατέλαβαν το δημαρχείο της Αθήνας.

Πολύωρες συζητήσεις, τηλέφωνα, λίστα με τα "διαθέσιμα" δημόσια κτίρια και ξενοδοχεία της πόλης και αποφάσεις της τελευταίας στιγμής για το που θα λάβει χώρα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κάθε φορά έχουν προκαλέσει αναστάτωση και "πονοκέφαλο" στον κ. Καμίνη.

Μόλις πέντε λεπτά πριν την καθορισμένη ώρα ενημερώνεται το δημοτικό συμβούλιο για την τοποθεσία όπου θα διεξαχθεί η συνεδρίαση και ενίοτε αναβάλλεται ακόμη και η ώρα της συνεδρίασης ουτως ώστε να μην πέσουν πάνω σε "τυχαίες" συναντήσεις...με τους συμβασιούχους.

Υπό τον φόβο λοιπόν μιας νέας κατάληψης από τους συμβασιούχους, ο Γιάννης Καμίνης ψάχνει κάθε μέρα και άλλο χώρο που να μπορεί να φιλοξενήσει το δημοτικό συμβούλιο και να διαφυλάξει την ασφάλεια της συνεδρίασης. Το σημερινό κουίζ λοιπόν είναι "που θα γίνει άραγε η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του δήμου της Αθήνας";

Συγκεκριμένα, μια ώρα μετά την προγραμματισμένη (στις 4 αντί στις 3 μ.μ.) πραγματοποιήσε χτες το απόγευμα τελικά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων. Αυτή τη φορά η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο, καθώς κρίθηκε ότι η αίθουσα «Λος Άντζελες» του ξενοδοχείου "Athens Imperial" έχει αρνητικό αντίκτυπο στο επικοινωνιακό προφίλ του δήμου καθώς και του ίδιου του δημάρχου. Για αυτό το λόγο ως τόπος συνάντησης χτες του Δ.Σ. επιλέχθηκε το αμφιθέατρο του «Αθήνα 9.84».

Η απόφαση ελήφθη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή (εξ ου και η καθυστέρηση στην ώρα έναρξης)  και ανακοινώθηκε μόλις μία ώρα πριν ακόμη και τους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους για το φόβο νέας κατάληψης...