Λεωφορείο του ΚΤΕΛ έμεινε από... καύσιμα (φωτό)

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ έμεινε από... καύσιμα (φωτό)

Το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ της Λαμίας ακινητοποιήθηκε ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο των 17.15 χθες το απόγευμα από την Ανθήλη προς την Λαμία και όταν έφτασε στην μέση περίπου της αερογέφυρας η μηχανή του μεγάλου οχήματος έσβησε.

Πίσω από το λεωφορείο κινούνταν ένα φορτηγό που με προσεκτικές κινήσεις ο οδηγός του κατάφερε να περάσει. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με το επόμενο φορτηγό, που είχε μεγαλύτερες διαστάσεις. Έτσι η κίνηση των οχημάτων από την εθνική οδό προς την Λαμία και προς την ΠΕΟ Λαμίας – Λάρισας, μέσω του Δομοκού διακόπηκε.

Μέσα σε λίγα λεπτά σχηματίστηκε ουρά αυτοκινήτων ενώ οι περισσότεροι από τους επιβάτες του αστικού, ανάμεσά τους και παιδιά που πήγαιναν σε φροντιστήρια κατέβηκαν στο δρόμο.

Η εξήγηση για την ακινητοποίηση του αστικού ήταν απλή, έμεινε από πετρέλαιο. Σύμφωνα με τον οδηγό του, χάλασε ο δείκτης και ο ίδιος δεν μπορούσε να υπολογίσει πόσο καύσιμο είχε ακόμη στο όχημά του.

Μετά από περίπου μία ώρα και αφού το λεωφορείο είχε εφοδιαστεί πετρέλαιο με την βοήθεια μπιτονιών, η μηχανή άναψε, το δρομολόγιο συνεχίστηκε και το πρόβλημα της κυκλοφορίας στην εθνική οδό αποκαταστάθηκε.

Πηγή: lamiastar.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο