Φούξια και πορτοκαλί: πρόκειται αναμφισβήτητα για τον πιο δυνατό συνδυασμό της καλοκαιρινής παλέτας! Μάλιστα το αποτέλεσμα γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό όταν το δέρμα αρχίζει να μαυρίζει.

Δείτε πώς θα πετύχετε το λουκ βήμα βήμα: 

Επιδερμίδα
Βάλτε μια μικρή ποσότητα φον ντε τεν στα μάγουλα, το μέτωπο και το πιγούνι και απλώστε τη με τα δάχτυλα από το κέντρο του προσώπου προς τις ρίζες των μαλλιών. Φωτίστε το βλέμμα με κονσίλερ και ταμπονάρετε από πάνω με πούδρα.

Μάτια
Αφού τονίσετε τα φρύδια με ένα μολύβι, εφαρμόστε στο άνω και κάτω βλέφαρο φούξια μεταλλιζέ σκιά. Φροντίστε να φτάνει μέχρι την περιοχή κάτω από το τόξο των φρυδιών και προεκτείνετέ την ελαφρώς προς την εξωτερική γωνία. Χαρίστε λάμψη στο βλέμμα με λευκή σκιά στο εσωτερικό τμήμα των βλεφάρων. Υπογραμμίστε τις κάτω βλεφαρίδες με ροζ μολύβι και ολοκληρώστε με μαύρη μάσκαρα.

Top beauty tip
Χρησιμοποιήστε ένα κονσίλερ σε μορφή στιλό γύρω από τα χείλη -αφού προηγουμένως τα έχετε βάψει- όχι μόνο για να διορθώσετε τυχόν ατέλειες, αλλά και για να δώσετε έξτρα ένταση.

Μάγουλα
Για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα απλώστε ροζ ρουζ κυκλικά με ένα φαρδύ στρογγυλό πινέλο. Στη συνέχεια με ένα πλατύ περάστε στα ζυγωματικά λίγη ματ πούδρα σε ουδέτερη απόχρωση.

Χείλη
Αφού τα περιποιηθείτε με ένα λιπ μπαλμ για να είναι λεία, βάψτε όλη την επιφάνειά τους με ροζ ή φούξια μολύβι και τονίστε το V στο κέντρο του άνω χείλους. Στη συνέχεια περάστε από πάνω φούξια κραγιόν φροντίζοντας να μην ξεφύγει από το περίγραμμα. 

Νύχια
Αφού τα λιμάρετε ώστε να είναι κοντά και τετραγωνισμένα, βάψτε τα με ένα πορτοκαλί φλούο βερνίκι.