Ρεπορτάζ: Αναστασία Γαλάνη

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στις 9 στην οδό Τρώων 1, στο Περιστέρι. Μια γυναίκα ηλικίας 35 ετών έπεσε από την ταράτσα του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα  μπροστά στα μάτια εργαζομένων και διερχόμενων πολιτών. 

Η γυναίκα είναι νεκρή και στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ για να την παραλάβει και μετραφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τον Δήμο Περιστερίου, η 35χρονη ήταν εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου, μόνιμη και είχε προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ.

Το... χρονικό

Η 35χρονη πήγε στην δουλειά της, στη συνέχεια πάρκαρε το αυτοκίνητό της έξω από το κτίριο της Περιφέρειας αφήνοντας μέσα τη σκούπα και το φαράσι της. Ανέβηκε τους ορόφους, χαιρέτησε τυπικά συναδέλφους, και έφτασε στον πέμπτο όροφο, από όπου και έπεσε στο κενό. 

«Ήταν ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα»

Η Αντιδήμαρχος, υπεύθυνη για την καθαριότητα, στο δήμο Περιστερίου, κυρία Νεκταρία Ευσταθιάδου σε δηλώσεις της στο newpost, εξήγησε ότι η 35χρονη υπάλληλος «ήταν ένα πολύ ευαίσθητο και καλό παιδί και σε καμία περίπτωση δεν είχε δώσει... δείγματα ότι θα έκανε μια τέτοια πράξη».

Όπως σημειώνει η κυρία Ευσταθιάδου, η κοπέλα δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα παρότι βοηθούσε και την αδερφή της που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, αλλά πρόσφατα έχασε τον πατέρα της και αυτό την καταρράκωσε, όπως έλεγε στους συναδέλφους της. 

Ωστόσο, τίποτα δεν προμήνυε ότι θα προχωρούσε στο απονενοημένο διάβημα.