Εννέα άτομα συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης για κλοπές, χρέη και επαιτεία.

Αναλυτικά, συνελήφθη χτες το μεσημέρι, στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», 36χρονη, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε αφαιρεθεί λίγες ώρες νωρίτερα, από το κέντρο της πόλης.

Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα, στην περιοχή της Μενεμένης, τρεις άντρες ηλικίας 34, 21 και 15 ετών, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ .σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις μεταλλικές σχάρες, τις οποίες αφαίρεσαν νωρίτερα, από δύο πρατήρια υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηρίου.

Συνελήφθη χτες το μεσημέρι, στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης, 57χρονος, ιδιοκτήτης εταιρείας με αντικείμενο ψυκτικοί θάλαμοι-επαγγελματική ψύξη, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ποσού 159.992,74 ευρώ.

Τέλος, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διενήργησαν ελέγχους σε διάφορες περιοχές της πόλης και βεβαίωσαν σε βάρος 4 αλλοδαπών, ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις για επαιτεία.